Over ons

Hoe werkt het?

DE INTERIM NOTARIS bemiddelt tussen zeer ervaren en deskundige oud-notarissen, kandidaat-notarissen en notarissen die tijdelijk, periodiek of voor langere periode op zoek zijn naar een tijdelijke of vaste waarnemer.
Wilt u een dag per week vrij voor de zorg van uw kinderen of ouders, of wilt u graag een dag vrij om te golfen met uw vrienden? Dan is DE INTERIM NOTARIS de ideale oplossing voor u!
Wij hebben de waarnemende notaris die bij uw notarispraktijk past. DE INTERIM NOTARIS geeft u rust en vrijheid, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten, terwijl de continuïteit en kwaliteit van uw notarispraktijk blijft gewaarborgd.

Waarnemingsservice

Onze ervaren oud- notarissen hebben meer dan 15 jaar als notaris duizenden akten gepasseerd. Omdat zij het vak inhoudelijk nog zo leuk vinden, hebben zij zich verbonden aan DE INTERIM NOTARIS en zij zijn als kandidaat-notaris, fulltime of parttime inzetbaar.

Heeft u op regelmatige basis behoefte aan een waarnemer, bijvoorbeeld gedurende uw vakantie, dan kunnen wij u van dienst zijn met een waarnemingsservice waarbij we een pool van waarnemers samenstellen waarop u terug kunt vallen.

Meer weten?

Neem contact op